Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij

Welkom - voor Mens en Ziel -

Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij is een non-profitorganisatie die zich inzet om de werkelijkheid van eeuwig leven bekend te maken. Vrij van religie.

Stel je voor ... Je bent een spiritueel wezen, een ziel, die naar de aarde is gekomen om lessen te leren. Die lessen krijg je in de vorm van ontmoetingen en uitdagingen. Je leert van jouw lessen door ze te ervaren en te beleven. Als je klaar bent op aarde kom je terug waar je vandaan gekomen bent en leef je verder...

"Het is van levensbelang dat de werkelijkheid van eeuwig leven bekend wordt.

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen minder angst voor de dood zouden hebben als ze eerder durven stil te staan bij hun eigen dood en het leven na de dood.

Wie de dood kent, leeft anders."

© Yolanda Rijks

Op de website wordt ook gebruik gemaakt van foto's uit de Campagne "Zullen we over de dood praten" (2016) van Bureau MORBidee.

De vergeten ziel

Onbewust of onbekend

Toch is iedereen gewend

Aan een lichaam en een geest

We vergeten nog het meest

Dat we zielen zijn!

© Yolanda Rijks

Boek: 'Is het gisteren of vandaag' - Dementie anders bekeken


Schrijfster: Trijnie Lucht

1e druk januari 2017

Eeuwig Leven Uitgeverij

paperback ISBN: 978-94-92104-24-3

'Is het gisteren of vandaag' vertelt de persoonlijke ervaring van auratherapeute Trijnie Lucht. Ze heeft haar moeder begeleid gedurende de ziekte dementie en tijdens haar stervensproces. Deze periode bestrijkt enkele jaren en gaat door na het overlijden van haar moeder, wat tot nieuwe inzichten leidt.

Trijnie Lucht heeft al jaren een praktijk voor persoonlijke begeleiding waarbij ze gebruik maakt van het waarnemen van de aura. Het was dan ook een logische stap om de aura van haar moeder te observeren nadat bij haar de ziekte dementie werd geconstateerd.

'Is het gisteren of vandaag' is een verhaal geworden over intense liefde die niet vanzelfsprekend was tussen moeder en dochter. Een verhaal wat deels in dagboekvorm is geschreven. Tevens zijn de meditaties opgenomen die Trijnie geholpen hebben inzicht te krijgen in het proces van haar moeder. Deze meditaties hebben ook geleid tot een doel, een spiritueel huis realiseren voor mensen die lijden aan dementie, maar dan anders bekeken.

 


Wat je zelf voor een overledene kunt doen ...

lees je in het boekje Aandacht voor een overledene.

Gebruik de AVEO-Kaarten voor Nabestaanden (voor binnen en buiten!) om gedachten aan jouw gestorven geliefde levend te houden.

Bestel hier: