Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Beroepsonderwijs - Individueel

Ontwikkelen, verdiepen, verfijnen of trainen/bijscholen op het gebied van leven, sterven en/of leven na de dood. Bij ons kunt u een enkele of meerdaagse cursus, training/bijscholing volgen. Onze Cursus Over de dood (Basis) wordt door verschillende opleidingen en instellingen ook als stage geaccepteerd. Aan het einde van iedere cursus of training/bijscholing ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursus over de dood . Training/Bijscholing . Infomiddag Zielenbegeleiding . Tarieven

Zullen we over de dood praten?

‘Over de dood praten’ is een zeer breed thema. Het kan gaan over doodsangst of de visie op het leven-na-de-dood, het kan gaan over bijna-doodervaringen of over afscheid nemen, het kan gaan over eerdere verlieservaringen of over de eigen sterfelijkheid. Het maakt niet uit wát er precies gezegd wordt.

Neem nu contact op 

10 redenen om over de dood te praten ...


Boek: 'Is het gisteren of vandaag' - Dementie anders bekeken


Schrijfster: Trijnie Lucht

1e druk januari 2017

Eeuwig Leven Uitgeverij

  • e-boek ISBN: 978-94-92104-25-0

Prijs: € 9,95   Bestellen

  • paperback ISBN: 978-94-92104-24-3

Prijs: € 14,95 (excl. verzendkosten)  Bestellen

 

'Is het gisteren of vandaag' vertelt de persoonlijke ervaring van auratherapeute Trijnie Lucht. Ze heeft haar moeder begeleid gedurende de ziekte dementie en tijdens haar stervensproces. Deze periode bestrijkt enkele jaren en gaat door na het overlijden van haar moeder, wat tot nieuwe inzichten leidt.

Trijnie Lucht heeft al jaren een praktijk voor persoonlijke begeleiding waarbij ze gebruik maakt van het waarnemen van de aura. Het was dan ook een logische stap om de aura van haar moeder te observeren nadat bij haar de ziekte dementie werd geconstateerd.

'Is het gisteren of vandaag' is een verhaal geworden over intense liefde die niet vanzelfsprekend was tussen moeder en dochter. Een verhaal wat deels in dagboekvorm is geschreven. Tevens zijn de meditaties opgenomen die Trijnie geholpen hebben inzicht te krijgen in het proces van haar moeder. Deze meditaties hebben ook geleid tot een doel, een spiritueel huis realiseren voor mensen die lijden aan dementie, maar dan anders bekeken.

 


Bestel hier: Steuntjes en Boeken