Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Steuntjes van Sterrenstof

Wat is een Steuntje van Sterrenstof?

Steuntje van Sterrenstof is een steentje met een gezichtje, een vlinder, een hartje of een andere tekening ... als lief gebaar, zonder woorden maar vol betekenis.

Je kunt Steuntje bij je dragen, en je zal merken dat het warm wordt als je het vasthoudt. De Steuntjes zijn gemaakt van sterrenstof, de materie waar alles in het hele heelal uit bestaat. Dus ook alle ‘gewone’ steentjes op aarde.

Een eigen Steuntje bestellen per mail via overlevenendood@gmail.com.

Ieder Steuntje wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek en eenmalig. Heb je een speciaal verzoek? Bepaalde kleur of afbeelding? Vermeld dit direct in de bestelling. Na ontvangst van je bestelling krijg je een foto van het voor jou gereserveerde Steuntje toegestuurd met een rekening. Na betaling wordt jouw Steuntje per post verzonden. 

Levertijd: zo spoedig mogelijk. Heb je een spoedbestelling? Geef dit direct bij de bestelling door.

Op iedere bestelling gelden de Algemene Voorwaarden Bestelling Steuntje van Sterrenstof.

Prijzen per Steuntje:

€ 3,00 (afm. 2,5 cm - 3 cm)
€ 3,50 (afm. 3 - 4 cm)
€ 4,00 (afm. groter dan 4 cm)

Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

 

Enkele voorbeelden ...

ASSORTIMENT: BloemenSteuntje, BoeddhaSteuntje, EngelenSteuntjes, HartjeSteuntje, MandalaSteuntje, Steuntje met een gezichtje, UiltjeSteuntje, VlinderSteuntje, Steuntjes met een hangertje of een Steuntje met jouw eigen afbeelding.

Alle Steuntjes die je hier ziet, zijn verkocht. Ieder Steuntje wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Geef op jouw mailbestelling via overlevenendood@gmail.com aan welk Steuntje met welke kleur je wilt hebben, dan wordt het speciaal voor jou gemaakt.

 


Gebruiksaanwijzing: Steuntjes kunnen van kleur veranderen, afhankelijk van de steensoort, door intensief gebruik, constante inwerking van zonlicht en na contact met water.

Waarschuwing: Steuntje van Sterrenstof is geen speelgoed. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar.

Steuntje van Sterrenstof is exclusief voor het Eeuwig Leven Instituut bedacht en ontworpen door Yolanda Rijks

Steuntje van Sterrenstof

- van steentje naar Steuntje -