Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Algemene Voorwaarden Bestelling Steuntje van Sterrenstof
 1. Steuntje van Sterrenstof (hierna Steuntje genoemd) is exclusief voor het Eeuwig Leven Instituut bedacht en ontworpen door Yolanda Rijks.
 2. Steuntje kan besteld worden door een mail te sturen naar overlevenendood@gmail.com.
 3. Per bestelling worden: gekozen steen (licht/donker), grootte/prijs, afbeelding, aantal(len) en eventueel gewenste kleur(en) opgegeven.
 4. Ieder Steuntje wordt, na acceptatie van de bestelling door Yolanda Rijks, met de hand gemaakt. Daardoor zijn alle Steuntjes uniek en eenmalig.
 5. Bij bestellingen met 3 Steuntjes of meer en bij bestellingen met een speciaal verzoek (ter beoordeling van Yolanda Rijks) kan, voordat de bestelling definitief in opdracht wordt genomen, een aanbetaling als handgeld van 50% van het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) worden gevraagd.
 6. Na ontvangst van aanbetaling/handgeld is de bestelling definitief en kan het aanbetaalde bedrag, wanneer besteller besluit de bestelling te annuleren, niet worden teruggevorderd. De aanbetaling kan alleen worden teruggevorderd wanneer de levering van Steuntjes niet heeft plaatsgevonden door het in gebreke blijven van het Eeuwig Leven Instituut.
 7. Bij bestellingen vanaf 3 Steuntjes en bij een speciale opdracht wordt de bestelling bij voorkeur als brievenbuspakje of aangetekend verstuurd. Door het postagentschap wordt een bewijs van verzending afgegeven en kan het pakje, via internet, worden gevolgd.
 8. Zodra Steuntje gemaakt is wordt ze voor de besteller gereserveerd, gefotografeerd en wordt een mail gestuurd met de definitieve nota en foto. Een foto van Steuntje kan een lichte kleurafwijking van het origineel geven.
 9. Worden meerdere Steuntjes ‘op aanvraag’ besteld, dan wordt altijd eerst één exemplaar gemaakt,  een foto toegestuurd en om een akkoord gevraagd.
 10. Een gereserveerde bestelling kan, na toezending van nota met foto, door de besteller tot maximaal 2 keer worden aangepast.
 11. Reageert de besteller niet op de gestuurde mail en blijft de betaling (na 7 werkdagen) uit, dan wordt een tweede mail ter herinnering gestuurd. Daarna kan Yolanda Rijks beslissen de bestelling te laten vervallen.
 12. Betaling van restant- of totaalbedrag betekent dat de besteller akkoord gaat met het gereserveerde Steuntje. Het betaalde bedrag wordt niet teruggestort wanneer de besteller, vóór verzending, besluit de bestelling te annuleren.
 13. Na verzending van Steuntje is teruggaaf/omruilen niet mogelijk.
 14. Prijzen op het bestelformulier zijn inclusief 21% BTW en alleen voor particulieren.
 15. Doorverkopen van Steuntje(s) is niet toegestaan.
 16. Steuntje is geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar.
 17. Steuntjes kunnen van kleur veranderen, afhankelijk van de steensoort, door intensief gebruik, constante inwerking van zonlicht en na contact met water.
 18. In incidentele gevallen kan Yolanda Rijks de bestelling uitbesteden.
 19. Voor alle bestellingen kan een levertijd worden afgegeven.
 20. Wijzigingen voorbehouden.

© Yolanda Rijks en Eeuwig Leven Instituut & Uitgeverij

Zeewolde