Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Workshop Steuntje van Sterrenstof

Een eigen Steuntje van Sterrenstof ... zelf maken

Het maken van een Steuntje helpt je om iets te kunnen doen bij een (komend) verlies of tijdens het ziekteproces van een dierbare. Als een Steuntje in de rug, zonder woorden maar vol betekenis. Voor jezelf of voor iemand anders. Tijdens het maken van een Steuntje is het mogelijk om onder professionele begeleiding thema's als rouw en verlies te bespreken.

Doelgroep De workshop is zeer geschikt voor: (groot)ouders en/of kinderen … mantelzorgers … broers en zussen ... vrienden en vriendinnen … collega's ... iedereen die Steun kan gebruiken …

Kinderen jonger dan 7 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Datum en tijd gaan altijd in overleg. Naast verschillende locaties kan de (mini)workshop ook op een eigen locatie worden georganiseerd. Er wordt dan €0,19/km extra berekend.

Je kunt kiezen voor een complete workshop van ca. 1,5 uur voor maximaal 4 personen of een mini-workshop vanaf 1 uur voor kleine en grote groepen (van 5 tot 100 of meer personen).

De Steuntjes worden gemaakt van speciaal geselecteerde witte marmeren steentjes. 

Steuntjes kunnen van kleur veranderen, afhankelijk van de steensoort, door intensief gebruik, constante inwerking van zonlicht en na contact met water.

Tarieven

Aanmelden kan door contact met ons op te nemen.

Wijzigingen voorbehouden